Pizza barbecue z kurczakiem

Ci, którzy śledzą mojego bloga dłużej wiedzą, że lubię niestandardowe podejście do pizzy. Moim zdaniem jest to danie, które daje taką ilość możliwości, jak wiele jest dodatków, które można ze sobą komponować. Dziś kolejna nieszablonowa pizza, która pozwala przy okazji wykorzystać mięso, które zostało z rosołu. Choć zapowiada się być może niepozornie, gwarantuję, że jeśli spróbujecie ją zrobić, nie poprzestaniecie na jednym razie.


Spód:
400 dag mąki
1 opakowanie suchych drożdży
1 i 1/4 szklanki ciepłej wody
1 łyżeczka soli
1/2 łyżeczki cukru

Wymieszać suche składniki, a następnie dolać wody i zagniatać ciasto tak
długo, aż zacznie odchodzić od ręki. Przykryć ściereczką i odstawić na
ok. 40 min. do wyrośnięcia. Po tym czasie uformować pizze – z tej porcji
wyjdą dwie pizze o średnicy ok. 30 cm lub jedna bardzo duża.

Nadzienie:
pół szklanki selera naciowego
1 łyżka świeżo wyciśniętego soku z cytryny
2/3 szklanki sosu barbecue
szklanka rozdrobnionego ugotowanego kurczaka
ser pleśniowy

Ciasto rozkładamy na blaszce wysmarowanej olejem. Olejem smarujemy także wierzch ciasta, po czym smarujemy je sosem barbecue. Na wierzchu rozkładamy mięso z kurczaka, a następnie ser pleśniowy. Pieczemy ok. 25 min. do tzw. suchego patyczka. Nie przerażajcie się tymi szarymi cętkami, to pozostałości roztopionego sera pleśniowego.

Po upieczeniu na wierzch rozkładamy pokrojonego w plasterki selera naciowego oraz dekorujemy listkami tegoż selera.

Smacznego!

Buziaki!
signature
Subskrybuj, żeby nie przegapić żadnego posta!
Podaj swój e-mail, aby otrzymywać informacje o nowościach!
Tagi

Co o tym myślisz?

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

1 komentarz
  • Angelika i Monika Candy Pandas
    25 sierpnia, 2015

    Ale ładnie wygląda 🙂 Lubimy gdy na wydaje się tradycyjnych i banalnych daniach można zauważyć ciekawe dodatki a już szczególnie te zielone 😀

  • Magda C.
    25 sierpnia, 2015

    Smakowicie wygląda 🙂 Z barbecue musi być pyszna 🙂

  • Elisabeth Brzeski
    25 sierpnia, 2015

    Znakomicie wyglada i na pewno wybornie smakuje. Musze koniecznie wyprobowac Twoj przepis, Karo:)
    Dzieki Ci za niego i serdecznie Cie pozdrawiam:)

  • Beauty B.
    25 sierpnia, 2015

    Narobiłaś mi smaka 🙂

  • Eva Pe
    25 sierpnia, 2015

    Pizza wygląda smakowicie. Ja ciasto robię troszkę inaczej.

  • Lena
    25 sierpnia, 2015

    Bardzo ciekawe dodatki do pizzy 🙂

  • Elżbieta Dziurkowska
    25 sierpnia, 2015

    Nie ma to jak domowa 🙂

  • Gaja
    25 sierpnia, 2015

    Ja w ogóle lubię niestandordowe podejście do jedzenia, mój mielony istnieje w kilkunastu odsłonach i ciagle szukam nowych możliwości 😉

  • Krystyna Boner
    25 sierpnia, 2015

    Z selerem naciowym? Świetny pomysł. Dodaje smaczku. Bardzo lubię. Koniecznie muszę spróbować zrobić jako nadzienie do pizzy 🙂

  • Bardzo pomysłowy przepis, pizza prezentuje się apetycznie 😉 Aż mnie ochota naszła na coś dobrego

  • Helen G.
    25 sierpnia, 2015

    Pycha! uwielbiam sos barbecue:)

  • Lidia
    25 sierpnia, 2015

    Bardzo ciekawa koncepcja 🙂
    Pizza własnoręcznie zrobiona to jest to :))

  • Introwertyczka w sieci
    25 sierpnia, 2015

    Mmmmmmmm… Pizza…

  • Kolorowy świat Magdy
    25 sierpnia, 2015

    Bardzo lubię pizze z kurczakiem 🙂

  • Zdeterminowana Ana
    25 sierpnia, 2015

    Pizza z kurczakiem? Mniam! 😀

  • Angelika Ś.
    25 sierpnia, 2015

    zjadłabym, aż by mi się uszy trzęsły:D

  • byCarol
    25 sierpnia, 2015

    Narobiłaś mi smak na pizzę 🙂 niedobrze!

  • Monika N
    26 sierpnia, 2015

    No i mi smaka na pizze zrobiłaś i to do tego teraz jak miałam iść spać 😛

  • sylwia
    26 sierpnia, 2015

    W zupełności się zgadzam – pizza to danie, które przyjmie każde dodatki. A Twoja wygląda baaaardzo smakowicie 🙂

  • teresa
    26 sierpnia, 2015

    Fajny pomysł, szczególnie, że można wykorzystać właśnie to mięso z rosołu. Pozdrawiam. 🙂

  • Kate
    26 sierpnia, 2015

    odważna pizza 😉 nigdy nie jadłam bbq – po Twoim wpisie chętnie spróbuję 🙂

  • Kathy Leonia
    26 sierpnia, 2015

    pysznie wygląda:)

  • Anna Bielaszewska
    26 sierpnia, 2015

    aż ślinka cieknie, pyszności

  • KosmetykoFanki
    26 sierpnia, 2015

    Ale pychotka <3

  • Ines RdP
    26 sierpnia, 2015

    dla mnie wersja bez mięsa 🙂
    wygląda mniam!

  • claire
    26 sierpnia, 2015

    Połączenie selera naciowego z serem pleśniowym jest wyjątkowo smaczne, wiem bo robiłam kiedyś taką słoną tartę. Kurczak w pizzy jest też bardzo o.k.. Musi być bardzo dobre 😀

  • Kasia M
    26 sierpnia, 2015

    Wygląda świetnie i niezwykle smakowicie 🙂 ja nigdy nie robię ciasta z suchych drożdży 🙂 a i moje jest bardzo proste i szybkie a przy tym smaczne i w ogóle nie trzeba czekać aż urośnie 🙂

  • Natalia K
    26 sierpnia, 2015

    Dopiero wpół do dwunastej, a ja już jestem głodna:)
    milutkiego i smacznego dnia:) ściskam

  • sandraxblog
    26 sierpnia, 2015

    pyszności! 🙂

  • FitHealthyLife
    26 sierpnia, 2015

    Musi smakować wybornie! A takiej pizzy jeszcze nie jadłam!

  • Renata Walczak
    26 sierpnia, 2015

    u mnie połowa musiałaby być bez selera, ale sam pomysł na resztki z obiadu jest rewelacyjny:)

  • ivona
    26 sierpnia, 2015

    Kurcze, świetnie wygląda. Narobiłaś mi apetytu, z resztą, nie pierwszy raz!:)

  • Anna Tym
    26 sierpnia, 2015

    lubię domową pizzę ….może w bardziej klasycznym wcieleniu
    albo ze szpinakiem,
    tak szpinak jest królem
    ale barbecu brzmi zwłaszcza dla mojego męża super dobrze

  • feel-sexy
    26 sierpnia, 2015

    Z selerem? Ciekawy pomysł 😉 wygląda cudownie! Schrupałabym 😉

  • Anonimowy
    26 sierpnia, 2015

    Omomom wygląda pysznie !
    http://www.magfashion.pl

  • Świnka
    26 sierpnia, 2015

    Ale super, z tym selerem to spore zaskoczenie jak dla mnie 🙂

  • Agata Samulak
    26 sierpnia, 2015

    Jeeeezu, pizza chodzi za mną od 3 tygodni! Oszaleje zaraz..

  • awiola
    26 sierpnia, 2015

    Ciekawe połączenie. Takiej jeszcze nie jadłam.

  • Mstrzal
    26 sierpnia, 2015

    Wygląda przepysznie:) Nie słyszałam jeszcze o pizzy z selerem, ale wygląda to wyśmienicie 🙂

  • Frida
    26 sierpnia, 2015

    Dzięki za kolejny przepis na pizzę:) ostatnio często ją robimy w naszej "komunie" na cieście z ciemnej mąki, także…no dzięki:)

  • justekmakemesmile
    26 sierpnia, 2015

    wow, świetny przepis…muszę wypróbować bo bardzo mnie intryguje ten pomysł:)

  • Danielle
    26 sierpnia, 2015

    Oh yumm!!! This looks so good!!!

    Danielle
    http://www.blushblossom.com

  • Alice
    26 sierpnia, 2015

    nie lubię pizzy, ale kurczaka tak, więc chętnie bym spróbowała 🙂

  • Paulina Agnieszka
    26 sierpnia, 2015

    Wygląda smacznie;)

  • Agata Kądziołka
    26 sierpnia, 2015

    Lubię te Twoje pizzowe kombinacje 🙂

  • cyrysia
    27 sierpnia, 2015

    Uwielbiam pizzę. Narobiłaś mi apetytu :))

  • Olga Pietraszewska
    27 sierpnia, 2015

    Uwielbiam domową pizzę. Moja ulubiona to ta, na której są jajko i brokuł. Też chyba trochę niestandardowo 🙂 A Twoją pizzę być może przygotuję rodzinie, bo sama nie jem mięsa. Pozdrawiam 🙂

  • Anna Adamus
    27 sierpnia, 2015

    Już dawno obiecałam swojemu partnerowi domową pizzę, a ta wygląda niesamowicie! Myślę, że będzie zadowolony 🙂

  • Ivana Split
    27 sierpnia, 2015

    This pizza looks great! I need to try this recipe.

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

  • Carmen Cotugno
    27 sierpnia, 2015

    sooo good, i will try it out 🙂
    kisses
    http://www.carmy1978.com

  • Gender Gosposia
    27 sierpnia, 2015

    Pizza Barbecue z Kurczakiem ? Chuligaństwo. 😉 Ale zdrowe. 🙂 Spróbuję gdzieś zamówic. Niestety mój piekarnik nie bardzo chce działać. 🙁

  • Weronika Domogród
    27 sierpnia, 2015

    Warto eksperymentować a z pizzą mozliwosci wiele. Smakowicie Ci wyszła…

  • Mineralna Kasia
    27 sierpnia, 2015

    domow pizza to jest to co Kasia uwielbia 🙂 a dzis robie zaoiekanki 😉

  • Zareklamowana Paula
    27 sierpnia, 2015

    wygląda przepysznie 🙂

  • Lenya
    27 sierpnia, 2015

    It looks delicious, Karo. I see Heinz bbq sauce, one of the best 😉
    hugs
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

  • Mozaika rzeczywistości
    27 sierpnia, 2015

    Ano nie ma innej opcji, od dawania sobie rady w tej grze na poziomie ekspert zwanej życie. 🙂

    Pozdrawiam!

  • ewa
    27 sierpnia, 2015

    Wygląda extra smakowicie, na pewno zrobię w domu!

  • Katarzyna O
    27 sierpnia, 2015

    Uwielbiam pizzę, ale takiej jeszcze nie jadłam. 😉

  • Anna - Tajemnice Portmonetki
    27 sierpnia, 2015

    Ale pyszności! 🙂 Sama bym nie wpadła, żeby zrobić pizzę z selerem naciowym.

  • Katsunetka
    27 sierpnia, 2015

    Ja jak na razie eksperymentuję z ciastem do pizzy, w wersji bezglutenowej to duże wyzwanie.

  • LIFE STYLERKA
    27 sierpnia, 2015

    Niestandardowa pizza, ale bardzo podoba mi się ten pomysł. A jaki rodzaj mąki używasz?

    • admin
      27 sierpnia, 2015

      Używam zwykłej pszennej mąki tortowej albo mieszam pół na pół z pełnoziarnistą.

  • Marzena W
    27 sierpnia, 2015

    Wygląda bardzo apetycznie. Uwielbiam pizzę wszelkiego rodzaju 🙂

  • crafty-zone
    27 sierpnia, 2015

    Uwielbiam domową pizzę, jest o wiele lepsza (i zdrowsza) od tej wszelkich fast foodów 😉 Twoja wygląda bardzo ciekawie, nigdy nie jadłam pizzy z selerem, muszę to zmienić 🙂

    http://crafty-zone.blogspot.com/

  • Karolina G.
    27 sierpnia, 2015

    Wow… chyba trudno o prostsze składniki 🙂 Pełen minimalizm, więc na pewno czuć smak pizzy w pizzy a nie tylko dodatków, chociaż i te są dość wyraziste.

  • Ewa Bl
    27 sierpnia, 2015

    Faktycznie masz Kochana nietuzinkowe pomysly na pizze :)! Przepis zapisuje, kiedys z pewnoscia wyprobuje, bo wyglada mega apetycznie 🙂

  • Malgorzata Wrzesinska
    28 sierpnia, 2015

    Mmm – w takim wydaniu pizzy jeszcze nie jadłam – bardzo apetyczna odsłona 🙂

  • żaneta serocka
    28 sierpnia, 2015

    wygląda bardzo ciekawie, nigdy podobnej nie jadłam

  • Emily Tang
    28 sierpnia, 2015

    nice try 😀
    but celery not my liking…

  • Paulina
    28 sierpnia, 2015

    Oo pizza wygląda ciekawie 🙂

  • Agnieszka Wieczorek
    28 sierpnia, 2015

    Przepyszna 🙂 Także lubię eksperymentować z pizzą, im bardziej "szalone" dodatki, tym pizza lepsza!

  • Weronika Rudnicka
    28 sierpnia, 2015

    też korzystam z tego przepisu na ciasto, wygląda pysznie 🙂

    weronikarudnicka.pl

  • justynka ma kota...
    28 sierpnia, 2015

    Czytając takie posty zamieniam się w prawdziwego głodomora 😉

  • Maria N.
    28 sierpnia, 2015

    Momentalnie zgłodniałam…idę sobie coś upichcić 🙂

  • Greg and Mika
    28 sierpnia, 2015

    Smacznie wygląda, i to bardzo 🙂

  • oironio
    28 sierpnia, 2015

    Dla mnie wersja bez selera. 😀 Ale na prawdę świetny pomysł na nie marnowanie żywności. 🙂

  • Anna
    29 sierpnia, 2015

    Świetny pomysł na pizzę, ciekawe składniki i na pewno smaczna 🙂

  • Shirley Tay
    29 sierpnia, 2015

    Hey dear, did you leave some for me?? xoxo

  • Gąska
    29 sierpnia, 2015

    o nie, takie pyszności, a ja nic dzisiaj jeszcze nie jadłam 🙂

  • Marcela
    29 sierpnia, 2015

    Pizza barbecue?! MNIAM! To az za dużo dobrego! Pycha!

  • An gie
    29 sierpnia, 2015

    Mam ogromną ochotę na pizzę, tylko wegetariańską 🙂

  • Blonparia
    29 sierpnia, 2015

    Zjadłabym taką pizzę, wygląda tak przepysznie 🙂

  • Lucy nails
    29 sierpnia, 2015

    Wygląda bardzo apetycznie 😉 aż ślinka cieknie 😉

  • Rosaline
    30 sierpnia, 2015

    Uwielbiam pizze, szczególnie robioną w domu. 🙂

  • Nie do końca kosmetycznie !
    30 sierpnia, 2015

    Mimo, że pizzy nie jadam uważam, że przepis ciekawy. =)

  • The Student Cookbook
    30 sierpnia, 2015

    Seler bardzo lubię, ale nigdy nie jadłam w pizzy 🙂 Koniecznie muszę wypróbować ten przepis, pizza wygląda bardzo apetycznie!

  • Gail J
    30 sierpnia, 2015

    It looks delicious !

  • Agnieszka - PolskaZupa
    30 sierpnia, 2015

    Wygląda bardzo apetycznie, bardzo mi pasuje takie połączenie smaków 🙂

  • Halina
    30 sierpnia, 2015

    Pomysłowy przepis. Można wykorzystać pozostałe "dobre resztki jedzenia" w inny sposób podania. Muszę przyznać, że nie przepadam za serem pleśniowym, więc ciebie pytam, czym mogłabym go zastąpić – aby uzyskać podobny smak. 🙂

    • admin
      30 sierpnia, 2015

      Ja myślę, że każdy ser będzie dobry, bo chodzi o to, żeby uzyskać efekt ciągnącego się sera na pizzy. Można dać żółty, ale chyba jeszcze lepsza byłaby mozarella. Pizza będzie wtedy trochę łagodniejsza, ale równie pyszna.

    • Halina
      2 września, 2015

      Dziękuję 🙂 Wypróbuję, bo te składniki mi odpowiadają 🙂

  • Fair Hair Care
    30 sierpnia, 2015

    Pizzy z selerem jeszcze nie próbowałam 🙂

  • Jackie Harrison
    30 sierpnia, 2015

    Love Pizza this looks delicious and easy to make.

  • Paola Lauretano
    30 sierpnia, 2015

    I love pizza…. Interesting recipe!!!
    xo Paola
    Expressyourself
    My Facebook

  • Zielona Karuzela
    30 sierpnia, 2015

    Wygląda super 🙂 Spróbuję 🙂

  • Matka Antyterrorystka
    30 sierpnia, 2015

    Ale jestem głodna 🙂

  • Milena M
    30 sierpnia, 2015

    Fajnie wygląda 🙂

  • BEATA REDZIMSKA
    30 sierpnia, 2015

    Karolina bardzo lubie to Twoje niestandardowe podejscie do pizzy, zawsze narobi mi smaku. Pozdrawiam serdecznie Beata

  • Panna Joanna
    30 sierpnia, 2015

    Wygląda pysznie! Koniecznie muszę spróbować… 🙂

  • Ava Valk
    30 sierpnia, 2015

    A to dopiero ciekawe połączenie!

  • The AnarCHIC
    30 sierpnia, 2015

    Oh wow, yummy! We adore pizza!!
    Un abbraccio e buona estate!
    Valentina Astorino e Eva Sabin The AnarChic

  • Ania
    31 sierpnia, 2015

    Mmm apetyczna ta pizza, chyba wykorzystam przepis 🙂

  • paczucha
    31 sierpnia, 2015

    Krótko i na temat, mniam !!!!!!!!!!!!!!

  • sportto pestka
    31 sierpnia, 2015

    …ale ciekawe nadzienie! Seler na pizzy? Niebanalnie! Chętnie bym spróbowała 🙂

  • Fitnesanka
    31 sierpnia, 2015

    Fajna propozycja 🙂 oj zjadłabym mniam:)

  • mała-myśl
    31 sierpnia, 2015

    Masz rację, z pizzą można eksperymentować do woli 😉
    Czuję, że ta którą nam zaproponowałaś – smakowałaby mi 🙂

  • Katarzyna kasiatestuje
    31 sierpnia, 2015

    świetny pomysł z dodatkami.Musze wypróbować

  • Alicja P.
    31 sierpnia, 2015

    O takiej pizzy jeszcze nie słyszałam. A wygląda przepysznie !:)

  • Lady Lilith
    31 sierpnia, 2015

    Oh my this looks like an amazing idea. Such a fun summer treat.

  • tr3ndygirl fashion blog
    31 sierpnia, 2015

    very healty and yummy foods
    I posted a new OUTFIT, I'd love to know your opinion
    would you like to pass from my blog?
    I wish you an happy day
    a big kiss
    <<< fashion blogger Pamela Soluri >>>

  • blogierka
    31 sierpnia, 2015

    Ale trafiłam!! Chodzi za mna pizza ale nigdy nie chcialo mi sie szukać przepisu na ciasto- Twój z chęcia przetestuje 🙂

  • sandraxblog
    1 września, 2015

    szczerze mówiąc nie wiedziałam, że jest to symbol oddania narządów.. ja jeszcze nie dojrzałam chyba do tego tematu, myślałam raczej o nieskończoności jako życiu po życiu 🙂

  • Charu Sharma
    1 września, 2015

    Looks so delicious!! 🙂

  • Jak ja uwielbiam pizzę 🙂 Mniam 🙂
    Ja bym dodał chudą wędlinkę oraz dużo dużo warzyw 😉

    Pozdrawiam 🙂
    Patryk – żywieniowiec

  • Slim Size Me
    1 września, 2015

    Świetnie wygląda! Ciekawe połączenie smaków.

  • Paola Lauretano
    1 września, 2015

    Kisses from Italy!
    Love, Paola.

    Expressyourself

    My Facebook

  • Mozaika rzeczywistości
    1 września, 2015

    O to powodzenia w takim razie.
    Ja w tym roku też jakby nowość, czyli dwa semestry z pisaniem pracy magisterskiej.

    Pozdrawiam!

  • dorota dermiblog
    1 września, 2015

    zdecydowanie lubię nieszablonowe rozwiązania 🙂

  • Izaa
    2 września, 2015

    nic tylko zjeśc

  • pirelka
    2 września, 2015

    Mmmm, pycha 😉

  • Iluvia
    2 września, 2015

    Będę musiała wypróbować ten sposób!
    Zwłaszcza, że ostatnio mam mega ochotę na pizzę! 😉

  • Alicja Kozubska
    2 września, 2015

    Dodatki nie dla mnie, ale przepis na ciasto sprawdzę 🙂

  • Marta
    2 września, 2015

    Wygląda przepysznie 🙂

  • Agata S
    2 września, 2015

    wyglada szalenie smakowicie 🙂

  • Danielle
    3 września, 2015

    This looks really yummy!!! Great idea! Love it!

    Danielle
    http://www.blushblossom.com

  • kwiatusia
    3 września, 2015

    wygląda bardzo smakowicie 🙂

  • PureMorning
    4 września, 2015

    Wygląda pysznie :))

  • Beata
    4 września, 2015

    Z pewnością smakuje tak jak wygląda: wyśmienicie! 😉 poczęstuje się… mniam mniam, pycha. Pozdrawiam

  • furpur
    4 września, 2015

    Pizza z Barcecue? To musi być dobre ::)

  • Sharon D
    5 września, 2015

    Ooo…this looks really delicious! ^.^

  • Emily Tang
    5 września, 2015

    happy weekend 😀

  • Ania W
    5 września, 2015

    Lubię wszelkie niestandardowe pomysły jedzeniowe 🙂 Więc i pizzę z chęcią bym zjadła! 🙂

  • GlamourZONE
    5 września, 2015

    That looks so delicious

  • JoAnna I. - K.
    6 września, 2015

    Po prostu: trzeba spróbować.
    Lubię "pizzowe" wariacje, każda moja pizza jest inna, choc każda bezglutenowa.

  • Adgam Blog
    6 września, 2015

    uwielbiam pizzę, a ta musi być przepyszna ♥

    adgam.blogspot.com

  • Sonia
    6 września, 2015

    Wygląda pysznie 🙂 pizzę mogłaby jeść bez przerwy 🙂

  • Ewa
    7 września, 2015

    Oj tak, pizza daje wiele możliwości kreatywności;)
    Pizza z serem pleśniowym – mniam:)

  • Égotiste
    8 września, 2015

    jak to pysznie wygląda *.* aż się głodna zrobiłam! kurcze, nie pamiętam kiedy ostatnio robiłam własną pizzę… czas to zmienić 🙂

    oo, super! pochwalisz się gdzieś kartkami, które otrzymasz? 🙂

  • D.A.G.A.
    8 września, 2015

    Woow,musi być wyborne 😀
    Mój blog – klik !

  • Beauty B.
    9 września, 2015

    Jak ja lubię kurczaka 😉

  • cookiemonster
    10 września, 2015

    To jest pizza wprost przeznaczona dla mojego narzeczonego, wszystkie smaki jakie uwielbia w jednej pizzy 😀 Chyba będę musiała mu zrobić 🙂

  • pati bloguje
    10 września, 2015

    Uwielbiam sos barbecue! Muszę spróbować Twoją pizzę, chociaż trochę mięsa oddam narzeczonemu. 🙂

  • dorota dermiblog
    12 września, 2015

    ostatnio jadłam pizzę z rukolą i też super, dla niektórych to już niestandardowe rozwiązanie 😉

  • Ewelina B
    12 września, 2015

    Wygląda przepysznie 🙂

  • Anna S.
    13 września, 2015

    Wygląda przepysznie, właśnie zgłodniałam 😉

  • Paulina
    13 września, 2015

    Ja to po ulopie we Włoszech nie mogę patrzeć na pizzę 😀 za dużo już jej zjadłam! ale przyznam, że smakowała bardzo 😉

  • zjedz_mnie
    14 września, 2015

    I to jest właśnie wyższość robionej w domu nad tą zamówioną. Sama komponujesz swój smak i to tak jak lubisz 🙂

  • Anshul Bhargava
    14 września, 2015

    Yummmmyy!! It looks so so delicious!! <3 It just made me so so hungry!!! Will definitely be trying it over the weekend! <3

    http://anshul90.com

  • laNika
    15 września, 2015

    Pizzy z takimi składnikami jeszcze nie widziałam ale coś mi się wydaje, że była bardzo smaczna 🙂

  • Weronika Rudnicka
    15 września, 2015

    wygląda mega pysznie kochana!!!!

    weronikarudnicka.pl

  • Daisy K
    15 września, 2015

    Bardzo apetyczna jest ta pizza 🙂 Pozdrawiam 🙂

  • Launna
    17 września, 2015

    I have to say I love different pizzas myself… barbecued chicken… vegetable ones with zucchini and broccoli… I am not for the simple ones… there are better flavors out there… Thank you for commenting on my blog, have a lovely week xox

  • Moje Wypieki I Nie Tylko
    19 września, 2015

    Uwielbiam wszystkie składniki Twojej pizzy Karo. Do pełni szczęścia dodałabym tylko… boczniaki. 🙂

  • blogierka
    23 września, 2015

    Kurcze, uwielbiam pizze ale zawsze wydawało mi się że jest za trudna do zrobienia. Chyba nastąpi przełom- bo Twoją zamierzam zrobić! 🙂

  • Venus
    25 września, 2015

    A weź sama mi na robiłaś 😛

  • Anulla
    13 października, 2015

    lubię pizze w różnym wydaniu i kombinować z ich sosami oraz dodatkami 🙂

  • Fajny przepis na pizze 🙂 Warto eksperymentować w kuchni.
    Pozdrawiam i zapraszam do mojego bloga pod nowym adresem: http://blog-zywienie-zbiorowe.blogspot.com/

    Zapraszam na wiele nowych i ciekawych wpisów. Pozdrawiam serdecznie 🙂
    Patryk – żywieniowiec